Sikkerhed

Designet med fokus på sikkerhed

BetterNow gemmer personfølsomme oplysninger på vores servere, og tager derfor altid passende foranstaltninger i brug for at kunne sikre disse oplysninger. Disse oplysninger omfatter:

  • Kryptering af samtlige oplysninger, der sendes mellem din computer og vores computere, på samme måde som f.eks. banker anvender kryptering til at beskytte deres kunders kontooplysninger.
  • Vi overholder altid standard praksis for at kunne sikre vores systemer. Disse omfatter en regelmæssig opdatering af den software, der er installeret på vores systemer, den fysiske beskyttelse af adgangen til systemerne, adgangsbegrænsning gennem brugen af adgangskoder og to-faktor godkendelse, kryptering af data i hvile samt andre teknologiske præventive foranstaltninger.
  • Logføring og løbende overvågning af adgangen til personlige oplysninger for hurtigt at kunne reagere på uautoriserede forsøg på at få adgang til eller fjerne data.
  • Alle data bliver løbende sikkerhedskopieret for at sikre, at der ikke går data tabt.
  • Begrænsning af adgangen til dine data til udelukkende at inkludere medarbejdere og tredjeparts partnere, der for at kunne yde deres service til dig har brug for adgang til dine data.
  • Alle medarbejdere er uddannet indenfor de seneste sikkerhedsretningslinjer, potentielle risici og hvordan man opdager mistænkelig adfærd.
  • Alle bærbare computere og mobiltelefoner er ligeledes sikrede, og medarbejderne overholder strenge retningslinjer for at kunne sikre datasikkerheden, selv hvis en enhed skulle mistes eller blive stjålet.
  • Personlige oplysninger gemmes udelukkende i systemer, der er specifikt designet og beregnet til opbevaring af denne type data. BetterNow tillader ikke udskrivning af materiale eller data på papir.
  • En løbende revurdering af disse foranstaltninger, samt en evaluering af vores sikkerhedsprocedurer.

Kontakt os for yderligere oplysninger

Hvis du har yderligere spørgsmål angående vores sikkerhedsforanstaltninger, eller hvorvidt de er tilstrækkelige til din planlagte brug af BetterNow, så er du mere end velkommen til at sende os en e-mail på support@betternow.org. support@betternow.org. Vi har desuden flere tekniske detaljer til rådighed til dem, der måtte ønske det.

Sikkerhedseksperter

BetterNow er utroligt taknemmelige for sikkerhedseksperterne bidrag til sikkerheden på vores software. Hvis du mener, at du har opdaget et potentielt sikkerhedsproblem hos BetterNow, så bedes du kontakte os direkte på security@betternow.org. Du er også velkommen til at bruge vores PGP nøgle.

BetterNow vil gerne takke de følgende personer for at have opdaget og videreformidlet deres sikkerhedsspørgsmål til os, hvilket har givet os god tid til at løse eventuelle problemer.